Om Oss

På den här resesajten finns det information om resmålet Memphis i USA. Fler och fler upptäcker detta spännande resmål. Memphis har i stort sett något att erbjuda alla. Undantaget att musikälskare inom genrerna jazz, blues och rock kommer förmodligen ha störst behållning av att besöka Memphis. Det är uteslutande musikexten som satt sin största prägel på staden. På den här sidan kommer det finnas följande rubriker.
1. Memphis sevärdheter och attraktioner. Vid regniga dagar och dåligt väder vill man veta vilka museer, bowlinghallar, ölhallar eller andra sorters inomhusaktiviteter som kan vara värda att spendera tiden på.

2. Bästa tid att åka. Beroende på vilket väder, aktiviteter och festivaler man önskar uppleva. För att få ut mest av ett resmål är planeringen och tidpunkten för besöket en viktig del att tänka över.

3. Caféer, restauranger och gatumat. Vilka olika restaurangen och caféer erbjuder Memphis sina besökare?

4. Alternativa nöjen i Memphis. Vilka olika sorters nöjesalternativ kan Memphis erbjuda sina besökare?

5. Hotell, vandrarhem och Motell – boenden i Memphis. Budget, mellanklass eller exklusivt?

6. Barer, musik och studios. Elvis Presley har sina uppväxtår i Memphis. Kända studioinspelningar av välkända storheter är gjorda i Memphis. Musikens påverkan på staden är stor inom blues, rock och country.

7. In i nattens Memphis. Rökigt, stökigt och dansant. En inblick i vad som händer när natten fallit över staden.

8. Barnfamiljernas resmål till Memphis. Vad finns det för aktiviteter, sevärdheter och evenemang för barnfamiljen att ta del av? Här presenteras förslag på evenemang, sevärdheter och aktiviteter som på ett eller annat sätt riktar sig mot barn och de lite yngre besökarna.